Fraud Blocker Woningontruiming na lijkvinding - Caswo Ontruimingen Skip to content

— Caswo

Woningontruiming na lijkvinding

Wanneer u geconfronteerd wordt met de nasleep van een tragedie zoals lijkvinding na zelfmoord, een natuurlijke dood, of moord in een woning, staat u voor een uitdaging die zowel emotioneel als praktisch ingrijpend is. In deze moeilijke tijden biedt Caswo gespecialiseerde ondersteuning om u door het proces van woningontruiming te leiden. Onze ervaren professionals zorgen voor een respectvolle en zorgvuldige ontruiming, zodat u zich kunt concentreren op het rouwproces.

Waarom kiezen voor Caswo voor woningontruiming in delicate situaties?

Woningontruiming in het geval van lijkvinding, zelfmoord, of moord vereist een benadering die zowel empathisch als efficiënt is. Caswo biedt deze unieke combinatie van dienstverlening, met de volgende voordelen:

   • Ervaring: Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met woningontruimingen onder complexe en gevoelige omstandigheden, waardoor we de situatie met het vereiste respect en professionalisme kunnen benaderen.
   • Discretie: Uw privacy is onze prioriteit. Wij waarborgen de hoogste niveaus van discretie gedurende het hele proces.
   • Emotionele ondersteuning: Wij bieden meer dan alleen praktische hulp; ons team is er om emotionele steun en begeleiding te bieden tijdens deze moeilijke periode.
   • Zorgvuldigheid: Elke stap wordt uitgevoerd met de grootste zorg om ervoor te zorgen dat persoonlijke bezittingen met respect worden behandeld en de woning in een eerbiedige staat wordt achtergelaten.

Onze zorgvuldige en respectvolle aanpak

Elke situatie van woningontruiming na lijkvinding, zelfmoord, dood of moord is uniek, en vereist daarom een gepersonaliseerde aanpak. Ons proces is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

Stap 1: Persoonlijk gesprek en inventarisatie

Het proces begint met een persoonlijke ontmoeting om uw situatie en behoeften te begrijpen. We beoordelen de omvang van de ontruiming en identificeren items die speciale aandacht vereisen.

Stap 2: Respectvolle ontruiming

Ons team voert de ontruiming uit met de grootste zorg en respect voor de overledene en hun nabestaanden, waarbij persoonlijke bezittingen zorgvuldig worden behandeld.

Stap 3: Schoonmaak en desinfectie

Na de ontruiming zorgen we voor een grondige reiniging en desinfectie van de woning, met bijzondere aandacht voor eventuele biohazard situaties, om een veilige en schone omgeving te waarborgen.

Stap 4: Oplevering en nazorg

We voeren een laatste inspectie uit en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, waarbij we nazorg bieden om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met onze dienstverlening.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Voor professionele en empathische ondersteuning bij woningontruiming na lijkvinding, zelfmoord, dood of moord, nodigen we u uit om contact op te nemen met Caswo. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze gespecialiseerde en respectvolle dienstverlening. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat ons de last van uw schouders nemen.

Compleet pakket

Wij ontzorgen u compleet. Waaronder het sorteren, afvoeren en schoonmaken van de woning.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn, en streven daarom altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Ervaren professionals

Wij weten hoe we elk project tot een succesvol einde moeten brengen.

Landelijke 24/7 dekking

Altijd beschikbaar en snel ter plaatse in heel Nederland, op elk moment van de dag of nacht.

Transparante prijzen

Wij hanteren all-inclusive prijzen, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan en altijd weten waar ze aan toe zijn.

Onze Google Reviews

Zeer positieve ervaring met Caswo woningontruiming. Het team gaat professioneel en snel te werk. Ik heb contact gehad met Koen, hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. De woning is, zoals afgesproken, bezemschoon opgeleverd. Ik raad Caswo zeker aan.
Top bedrijf. Toen mijn moeder stierf moest haar woning in een verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg zijn. Dus bovenop het regelen van de crematie kwam dit er ook nog bij. Contact gehad met koen schouten en die zorgde dat ze snel konden komen en na overeengekomen te zijn met de prijs gingen ze aan de slag. We zijn jullie intens dankbaar dat jullie deze zorg uit onze handen hebben genomen. Er is hard gewerkt en de woning is top opgeleverd waardoor wij ons volledig konden concentreren op het afscheid van mijn moeder Echt een aanrader dit bedrijf.
Van de week de woning van mijn schoonvader in Waalwijk compleet leeggehaald. Dit was echt een enorme klus. Spullen die 55 jaar stonden opgeslagen en onder het stof vandaan kwamen. Van de benedenverdieping tot en met de zolder. Niet altijd even een fris klusje. Hierna het hele huis schoongemaakt. Zelfs de kliko hebben is geleegd. Twee dagen hard gewerkt. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
In verband met de verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis, moest haar huurwoning leeggehaald worden. Het was veel werk, maar wat hebben ze het goed gedaan. Ik ben supertevreden en het contact met Koen Schouten verliep heel soepel en vriendelijk. Heel erg bedankt voor de goede zorgen! Ik kan Caswo iedereen van harte aanbevelen. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
De mensen van Caswo hebben heel veel gedaan. Met zoveel begrip voor lastige omstandigheden. Hart voor mensen. En het appartement heel mooi opgeleverd, onder tijdsdruk. Heel veel dank.

Eigenaar Koen Schouten

Kosten ontruiming

TypeKostenindicatie
Berging / Kelder / Schuurv.a. €200,- tot €650,-
Zorgkamerv.a. €300,- tot €600,-
Seniorenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Bovenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Benedenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Woning met 1 of 2 kamersv.a. €400,- tot €1450,-
Eengezinswoningv.a. €750,- tot €1950,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamersv.a. €950,- tot €2.450,-
Extra opties
Schoonmakenv.a. €25,- per uur
Afvalkostenv.a. €50,- tot €750,-
VloerverwijderingPer m2

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier gratis en vrijblijvend in. Wij komen graag met u in contact en reageren binnen één werkdag!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met mij chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× App ons vrijblijvend!