Fraud Blocker Bedrijfsontruiming - Caswo Ontruimingen Skip to content

— Caswo

Bedrijfsontruiming

Wanneer uw bedrijf voor de uitdaging staat om een bedrijfsontruiming te regelen, staat Caswo klaar om u te ondersteunen. Wij begrijpen dat een bedrijfsontruiming een complex proces is dat zorgvuldige planning en uitvoering vereist. Met onze professionele diensten zorgen we ervoor dat de bedrijfsontruiming efficiënt en probleemloos verloopt, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Ons ervaren team staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen en het hele proces soepel te laten verlopen.

Waarom kiezen voor Caswo bij uw bedrijfsontruiming?

Als gespecialiseerd ontruimingsbedrijf hebben we ruime ervaring in het succesvol uitvoeren van bedrijfsontruimingen. We begrijpen dat elke situatie uniek is en vereist maatwerk. Hier zijn enkele redenen waarom u voor Caswo zou kunnen kiezen:

  • Professionele aanpak: We benaderen elke bedrijfsontruiming met professionaliteit en expertise. Ons team beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om de ontruiming efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. We zorgen ervoor dat alle aspecten van de ontruiming worden afgehandeld volgens de hoogste professionele normen.
  • Efficiëntie en tijdsbesparing: We begrijpen dat tijd een waardevol bezit is voor bedrijven. Daarom streven we ernaar om de bedrijfsontruiming zo efficiënt mogelijk uit te voeren, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten. Ons ervaren team werkt snel en effectief, zodat uw bedrijf snel weer operationeel kan zijn.
  • Aandacht voor milieubewustheid: Bij Caswo hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustheid. Tijdens de bedrijfsontruiming zorgen we ervoor dat afval op de juiste manier wordt gescheiden en verwerkt. We streven ernaar om zoveel mogelijk materialen te recyclen en te hergebruiken, in lijn met onze inzet voor een groenere toekomst.
  • Volledige ontzorging: U kunt vertrouwen op onze volledige ontzorging. We nemen de verantwoordelijkheid voor de gehele bedrijfsontruiming, inclusief het coördineren van alle benodigde stappen en het regelen van eventuele aanvullende diensten, zoals schoonmaakwerkzaamheden of opslag. U kunt zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten, terwijl wij het zware werk voor udoen.

Stappenplan voor een succesvolle bedrijfsontruiming

Onze professionele aanpak bij het ontruimen van een bedrijf omvat verschillende belangrijke stappen:

Stap 1: Kennismaking en inventarisatie

We beginnen met een persoonlijke kennismaking en een grondige inventarisatie van uw specifieke behoeften en vereisten. We luisteren naar uw wensen en doelen, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen opstellen voor de bedrijfsontruiming.

Stap 2: Planning en voorbereiding

Op basis van de inventarisatie stellen we een gedetailleerd plan op voor de bedrijfsontruiming. We plannen de juiste datum en tijd in overleg met u, zodat de ontruiming geen hinder veroorzaakt voor uw bedrijfsactiviteiten. We zorgen ervoor dat we alle benodigde vergunningen en eventuele speciale vereisten regelen.

Stap 3: Uitvoering van de bedrijfsontruiming

Tijdens de daadwerkelijke bedrijfsontruiming zorgen onze ervaren professionals voor een vlotte en georganiseerde uitvoering. We hanteren de hoogste normen van veiligheid en zorgvuldigheid om ervoor te zorgen dat uw bedrijfseigendommen en -inventaris met respect worden behandeld.

Stap 4: Afvoer en verwerking van materialen

We zorgen voor de juiste afvoer en verwerking van materialen in overeenstemming met de geldende regelgeving. We zetten ons in voor milieuvriendelijke oplossingen en zorgen ervoor dat afval op de juiste manier wordt gescheiden en gerecycled.

Stap 5: Oplevering en nazorg

Na afronding van de bedrijfsontruiming controleren we samen met u of alles naar wens is verlopen. We zorgen voor een bezemschone oplevering van de ruimtes. Indien nodig kunnen we ook aanvullende diensten leveren, zoals het herstellen van de ruimtes in de oorspronkelijke staat.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Als u een bedrijfsontruiming plant, nodigen we u uit om contact op te nemen met Caswo voor een vrijblijvende offerte. We luisteren graag naar uw specifieke wensen en behoeften en stellen een op maat gemaakt plan op voor uw bedrijfsontruiming. Met onze professionele diensten kunt u rekenen op een succesvolle en stressvrije bedrijfsontruiming. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u ontzorgen.

Compleet pakket

Wij ontzorgen u compleet. Waaronder het sorteren, afvoeren en schoonmaken van de woning.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn, en streven daarom altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Ervaren professionals

Wij weten hoe we elk project tot een succesvol einde moeten brengen.

Landelijke 24/7 dekking

Altijd beschikbaar en snel ter plaatse in heel Nederland, op elk moment van de dag of nacht.

Transparante prijzen

Wij hanteren all-inclusive prijzen, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan en altijd weten waar ze aan toe zijn.

Onze Google Reviews

Zeer positieve ervaring met Caswo woningontruiming. Het team gaat professioneel en snel te werk. Ik heb contact gehad met Koen, hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. De woning is, zoals afgesproken, bezemschoon opgeleverd. Ik raad Caswo zeker aan.
Top bedrijf. Toen mijn moeder stierf moest haar woning in een verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg zijn. Dus bovenop het regelen van de crematie kwam dit er ook nog bij. Contact gehad met koen schouten en die zorgde dat ze snel konden komen en na overeengekomen te zijn met de prijs gingen ze aan de slag. We zijn jullie intens dankbaar dat jullie deze zorg uit onze handen hebben genomen. Er is hard gewerkt en de woning is top opgeleverd waardoor wij ons volledig konden concentreren op het afscheid van mijn moeder Echt een aanrader dit bedrijf.
Van de week de woning van mijn schoonvader in Waalwijk compleet leeggehaald. Dit was echt een enorme klus. Spullen die 55 jaar stonden opgeslagen en onder het stof vandaan kwamen. Van de benedenverdieping tot en met de zolder. Niet altijd even een fris klusje. Hierna het hele huis schoongemaakt. Zelfs de kliko hebben is geleegd. Twee dagen hard gewerkt. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
In verband met de verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis, moest haar huurwoning leeggehaald worden. Het was veel werk, maar wat hebben ze het goed gedaan. Ik ben supertevreden en het contact met Koen Schouten verliep heel soepel en vriendelijk. Heel erg bedankt voor de goede zorgen! Ik kan Caswo iedereen van harte aanbevelen. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
De mensen van Caswo hebben heel veel gedaan. Met zoveel begrip voor lastige omstandigheden. Hart voor mensen. En het appartement heel mooi opgeleverd, onder tijdsdruk. Heel veel dank.

Eigenaar Koen Schouten

Kosten ontruiming

TypeKostenindicatie
Berging / Kelder / Schuurv.a. €200,- tot €650,-
Zorgkamerv.a. €300,- tot €600,-
Seniorenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Bovenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Benedenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Woning met 1 of 2 kamersv.a. €400,- tot €1450,-
Eengezinswoningv.a. €750,- tot €1950,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamersv.a. €950,- tot €2.450,-
Extra opties
Schoonmakenv.a. €25,- per uur
Afvalkostenv.a. €50,- tot €750,-
VloerverwijderingPer m2

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier gratis en vrijblijvend in. Wij komen graag met u in contact en reageren binnen één werkdag!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met mij chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× App ons vrijblijvend!