Fraud Blocker Huisontruiming / Boedelontruiming - Caswo Ontruimingen Skip to content

— Caswo

Huisontruiming / Boedelontruiming

Wanneer u te maken heeft met een huisontruiming of boedelontruiming, is Caswo er om u te ondersteunen. Wij bieden professionele diensten voor het leegruimen van woningen in verschillende situaties, zoals verhuizingen, scheidingen of het overlijden van een familielid. Ons doel is om het proces van huisontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen en u volledig te ontzorgen. Met onze expertise en zorgvuldige aanpak zorgen we ervoor dat uw woning volledig leeg wordt gemaakt en klaar is voor de volgende fase.

Waarom kiezen voor Caswo voor huisontruiming en boedelontruiming?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor Caswo als het gaat om huisontruiming en boedelontruiming:

  • Professionele aanpak: Ons team bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met het ontruimen van woningen in verschillende situaties. We werken efficiënt en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat uw woning volledig wordt leeggeruimd volgens uw wensen.
  • Ontzorging: Het proces van huisontruiming kan emotioneel en stressvol zijn. Wij begrijpen dit en nemen alle zorgen uit handen. We regelen alles, van het leegruimen van de woning tot het afvoeren van de inboedel.
  • Maatwerk: Elke huisontruiming is uniek, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat de huisontruiming op maat wordt uitgevoerd.
  • Respect en privacy: We behandelen uw woning en persoonlijke bezittingen met respect. We begrijpen dat bepaalde items emotionele waarde hebben en zorgen ervoor dat ze met zorg worden behandeld. Uw privacy is ook belangrijk voor ons, we gaan discreet te werk en respecteren uw privacy te allen tijde.
  • Efficiëntie: We werken snel en efficiënt om de huisontruiming binnen de afgesproken termijn af te ronden. We begrijpen dat tijd een belangrijke factor is en streven ernaar om de ontruiming zo snel mogelijk te voltooien.
  • Duurzaamheid: Bij Caswo hechten we waarde aan duurzaamheid. We zorgen ervoor dat afval op de juiste manier wordt gescheiden en gerecycled. Bruikbare items worden indien mogelijk gedoneerd aan goede doelen, waardoor ze een tweede leven krijgen.

Onze aanpak bij huisontruiming en boedelontruiming

Onze aanpak bij huisontruiming en boedelontruiming is gericht op een gestructureerd en zorgvuldig proces:

Stap 1: Inventarisatie en planning

We beginnen met een grondige inventarisatie van de woning en uw specifieke wensen. Samen bespreken we wat er moet gebeuren, welke items bewaard moeten blijven en welke items kunnen worden verwijderd. Op basis hiervan maken we een gedetailleerd plan van aanpak en stellen we een planning op.

Stap 2: Leegruimen van de woning

Tijdens deze fase voeren we de daadwerkelijke huisontruiming uit. Ons ervaren team gaat zorgvuldig te werk en zorgt ervoor dat alle persoonlijke bezittingen en meubels worden verwijderd volgens het opgestelde plan. We zorgen voor een efficiënte en snelle afhandeling van de ontruiming.

Stap 3: Schoonmaak en desinfectie

Na de ontruiming kunnen we zorgen voor een grondige schoonmaak en desinfectie van de woning. We zorgen ervoor dat de ruimte weer schoon en hygiënisch is, klaar voor een nieuwe bewoner of bestemming.

Stap 4: Oplevering en nazorg

Voordat we de woning opleveren, voeren we een laatste controle uit om ervoor te zorgen dat alles volgens afspraak is verlopen. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden nazorg indien nodig. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat en dat de woning klaar is voor gebruik.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een huisontruiming of boedelontruiming nodig? Neem dan contact op met Caswo voor een vrijblijvende offerte. We staan voor u klaar om u te ondersteunen bij de huisontruiming en ervoor te zorgen dat de woning volledig wordt leeggeruimd en klaargemaakt voor de volgende fase. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Compleet pakket

Wij ontzorgen u compleet. Waaronder het sorteren, afvoeren en schoonmaken van de woning.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn, en streven daarom altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Ervaren professionals

Wij weten hoe we elk project tot een succesvol einde moeten brengen.

Landelijke 24/7 dekking

Altijd beschikbaar en snel ter plaatse in heel Nederland, op elk moment van de dag of nacht.

Transparante prijzen

Wij hanteren all-inclusive prijzen, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan en altijd weten waar ze aan toe zijn.

Onze Google Reviews

Zeer positieve ervaring met Caswo woningontruiming. Het team gaat professioneel en snel te werk. Ik heb contact gehad met Koen, hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. De woning is, zoals afgesproken, bezemschoon opgeleverd. Ik raad Caswo zeker aan.
Top bedrijf. Toen mijn moeder stierf moest haar woning in een verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg zijn. Dus bovenop het regelen van de crematie kwam dit er ook nog bij. Contact gehad met koen schouten en die zorgde dat ze snel konden komen en na overeengekomen te zijn met de prijs gingen ze aan de slag. We zijn jullie intens dankbaar dat jullie deze zorg uit onze handen hebben genomen. Er is hard gewerkt en de woning is top opgeleverd waardoor wij ons volledig konden concentreren op het afscheid van mijn moeder Echt een aanrader dit bedrijf.
Van de week de woning van mijn schoonvader in Waalwijk compleet leeggehaald. Dit was echt een enorme klus. Spullen die 55 jaar stonden opgeslagen en onder het stof vandaan kwamen. Van de benedenverdieping tot en met de zolder. Niet altijd even een fris klusje. Hierna het hele huis schoongemaakt. Zelfs de kliko hebben is geleegd. Twee dagen hard gewerkt. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
In verband met de verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis, moest haar huurwoning leeggehaald worden. Het was veel werk, maar wat hebben ze het goed gedaan. Ik ben supertevreden en het contact met Koen Schouten verliep heel soepel en vriendelijk. Heel erg bedankt voor de goede zorgen! Ik kan Caswo iedereen van harte aanbevelen. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
De mensen van Caswo hebben heel veel gedaan. Met zoveel begrip voor lastige omstandigheden. Hart voor mensen. En het appartement heel mooi opgeleverd, onder tijdsdruk. Heel veel dank.

Eigenaar Koen Schouten

Kosten ontruiming

TypeKostenindicatie
Berging / Kelder / Schuurv.a. €200,- tot €650,-
Zorgkamerv.a. €300,- tot €600,-
Seniorenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Bovenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Benedenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Woning met 1 of 2 kamersv.a. €400,- tot €1450,-
Eengezinswoningv.a. €750,- tot €1950,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamersv.a. €950,- tot €2.450,-
Extra opties
Schoonmakenv.a. €25,- per uur
Afvalkostenv.a. €50,- tot €750,-
VloerverwijderingPer m2

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier gratis en vrijblijvend in. Wij komen graag met u in contact en reageren binnen één werkdag!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met mij chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× App ons vrijblijvend!