Fraud Blocker Huis leeghalen na overlijden in “de Lutte” - Losser Skip to content

— Caswo

Huis leeghalen na overlijden in “de Lutte”

Deskundige ontruimingsservice in “de Lutte”

Het omgaan met het overlijden van een dierbare brengt vaak de noodzaak met zich mee van het leeghalen van hun woonruimte in “de Lutte”. Caswo Ontruimingen biedt een respectvolle en attente service gericht op het ontruimen van woningen na een overlijden. Ons complete pakket omvat het sorteren, de afvoer, en de schoonmaak van de woning, bedoeld om u in deze moeilijke tijden volledig te ontzorgen. Wij begrijpen hoe stressvol deze tijd kan zijn en zetten ons in om de last van uw schouders te nemen met onze ervaren aanpak. Onze diensten zijn ontworpen om u gemoedsrust te geven, wetende dat de woning met zorg en zorg wordt behandeld.

Zorg en respect in moeilijke momenten

Bij Caswo Ontruimingen staan we erop dat het ontruimen van een woning na overlijden in “de Lutte” met de uiterste zorg wordt behandeld. Onze teamleden, toegewijde medewerkers, benaderen uw waardevolle bezittingen met de meeste aandacht en zorgen voor een respectvolle afwikkeling. Klanttevredenheid is onze topprioriteit; we streven ernaar om onze diensten op het hoogste niveau te leveren, waarbij uw welzijn voorop staat. Ons doel is om elke opdracht zorgvuldig en met medeleven uit te voeren, terwijl we een efficiënte service bieden.

Vakkundige steun bij huis ontruimen

Ons team, bestaande uit deskundige professionals, is gespecialiseerd in de ontruiming van woningen na overlijden in “de Lutte”. Wij erkennen de bijzonderheid van elke situatie en passen onze diensten aan naar behoefte, met als doel het ontruimingsproces met minimale verstoring voor de betrokkenen, rekening houdend met al uw specifieke wensen. Onze aanpak is altijd aangepast aan uw behoeften, met een focus op het vergemakkelijken van het proces tijdens deze moeilijke periode.

Altijd beschikbaar, overal in Overijssel

Caswo Ontruimingen garandeert dat we 24/7 beschikbaar zijn, overal in Overijssel, inclusief “de Lutte”. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid en snelle respons kunnen we op elk gewenst moment snel op uw locatie zijn. Onze toewijding zorgt ervoor dat we professionele en zorgzame hulp kunnen bieden op de momenten dat dit het meest noodzaak is. Ongeacht het tijdstip of de locatie, ons team is klaar om te reageren en te helpen met de ontruiming van uw woning.

  • Compleet pakket voor volledige ontzorging
  • Uw tevredenheid is onze prioriteit
  • Ervaren professionals voor zorgvuldige ontruiming
  • Overal in Nederland beschikbaar, op elk moment
  • Transparante prijzen zonder verrassingen

Neem vandaag nog contact op met Caswo Ontruimingen voor een vrijblijvende prijsopgave en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het huis leeghalen na overlijden in “de Lutte” – Losser. Onze toegewijde professionals staan klaar om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden.

Compleet pakket

Wij ontzorgen u compleet. Waaronder het sorteren, afvoeren en schoonmaken van de woning.

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn, en streven daarom altijd naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Ervaren professionals

Wij weten hoe we elk project tot een succesvol einde moeten brengen.

Landelijke 24/7 dekking

Altijd beschikbaar en snel ter plaatse in heel Nederland, op elk moment van de dag of nacht.

Transparante prijzen

Wij hanteren all-inclusive prijzen, zodat onze klanten nooit voor verrassingen komen te staan en altijd weten waar ze aan toe zijn.

Onze Google Reviews

Zeer positieve ervaring met Caswo woningontruiming. Het team gaat professioneel en snel te werk. Ik heb contact gehad met Koen, hij is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na. De woning is, zoals afgesproken, bezemschoon opgeleverd. Ik raad Caswo zeker aan.
Top bedrijf. Toen mijn moeder stierf moest haar woning in een verzorgingshuis binnen 7 dagen leeg zijn. Dus bovenop het regelen van de crematie kwam dit er ook nog bij. Contact gehad met koen schouten en die zorgde dat ze snel konden komen en na overeengekomen te zijn met de prijs gingen ze aan de slag. We zijn jullie intens dankbaar dat jullie deze zorg uit onze handen hebben genomen. Er is hard gewerkt en de woning is top opgeleverd waardoor wij ons volledig konden concentreren op het afscheid van mijn moeder Echt een aanrader dit bedrijf.
Van de week de woning van mijn schoonvader in Waalwijk compleet leeggehaald. Dit was echt een enorme klus. Spullen die 55 jaar stonden opgeslagen en onder het stof vandaan kwamen. Van de benedenverdieping tot en met de zolder. Niet altijd even een fris klusje. Hierna het hele huis schoongemaakt. Zelfs de kliko hebben is geleegd. Twee dagen hard gewerkt. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
In verband met de verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis, moest haar huurwoning leeggehaald worden. Het was veel werk, maar wat hebben ze het goed gedaan. Ik ben supertevreden en het contact met Koen Schouten verliep heel soepel en vriendelijk. Heel erg bedankt voor de goede zorgen! Ik kan Caswo iedereen van harte aanbevelen. Mannen jullie hebben top werk verricht. Wij zijn erg tevreden. Het huis kan dankzij jullie inzet zo de verkoop in. Jullie zijn toppers!! Bedankt.
De mensen van Caswo hebben heel veel gedaan. Met zoveel begrip voor lastige omstandigheden. Hart voor mensen. En het appartement heel mooi opgeleverd, onder tijdsdruk. Heel veel dank.

Eigenaar Koen Schouten

Kosten ontruiming

TypeKostenindicatie
Berging / Kelder / Schuurv.a. €200,- tot €650,-
Zorgkamerv.a. €300,- tot €600,-
Seniorenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Bovenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Benedenwoningv.a. €400,- tot €1450,-
Woning met 1 of 2 kamersv.a. €400,- tot €1450,-
Eengezinswoningv.a. €750,- tot €1950,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamersv.a. €950,- tot €2.450,-
Extra opties
Schoonmakenv.a. €25,- per uur
Afvalkostenv.a. €50,- tot €750,-
VloerverwijderingPer m2

Genoemde prijzen zijn richtprijzen. De daadwerkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal kilogrammen dat moet worden ontruimd, de bereikbaarheid van het te ontruimen pand, en de waarde van de inboedel. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier gratis en vrijblijvend in. Wij komen graag met u in contact en reageren binnen één werkdag!

Vragen?

Heeft u vragen? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u tijdens werkdagen binnen 24 uur geheel vrijblijvend terug! Wilt u liever met mij chatten? Klikt u dan rechtsonderin op de WhatsApp-knop.

Call Now Button
× App ons vrijblijvend!